Algemene Voorwaarden
Home / Algemene Voorwaarden
 

Algemene Voorwaarden

 

Levering

De meeste producten worden binnen 2 werkdagen geleverd, echter kan het door vakantietijd, feestdagen of onvoorziene omstandigheden langer duren. Zodra het product is geleverd, is de koper aansprakelijk voor de schade die daarna aangericht wordt. De koper dient direct na levering van het product te controleren of het product juist is. Indien dit niet het geval is, dient de koper dit direct te melden.


Verzending

Onze producten worden verzonden via DHL, DPD of POST.NL. Vertragingen bij de post kunnen nooit leiden tot annulering van uw bestelling, dit is overmacht.


Betalingen

Bestellingen moeten vooraf betaald worden. Betalen doet u via Mollie. Zodra de betaling binnen is, begint de levertermijn.


Voorbeeldproducten

Alle getoonde producten zijn voorbeelden. Er kunnen afwijkingen zijn tussen het echte product en het voorbeeldproduct. Dat kan nooit leiden tot een annulering van uw bestelling.


Prijzen

Getoonde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.


Ruilen & Annuleren

Alle producten, uitgezonderd maatwerk, kunnen door een consument tot 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Neem binnen 14 dagen contact op met onze klantenservice via 072-8888636 of stuur ons een email op info@schoenartikelen.nl en geef aan of u het product wilt ruilen voor een ander product of dat u uw aankoopbedrag terug wilt ontvangen. U betaalt zelf de verzendkosten voor het terugzenden.

Let op: Bij gesealde schaatsen mag de seal niet verbroken zijn. Wanneer de seal verbroken is of ontbreekt, wordt er geen geld teruggegeven.

Regels Ruilen & Annuleren
1. Het product dient in originele, ongebruikte staat te zijn;
2. Het product dient in de onbeschadigde, niet beschreven verpakking voorzien van alle accessoires te worden geretourneerd;
3. Schoenartikelen.nl streeft ernaar binnen 5 dagen na ontvangst uw retour te verwerken. Uiteraard dient uw retour te voldoen aan de bovenstaande voorwaarden.

Retourinstructies
1. Verpak het product compleet in een stevige doos of envelop, afhankelijk hoe u uw product heeft ontvangen. Heeft u een pakket ontvangen, dan dient u een pakket terug te sturen en heeft u een envelop met bubbeltjes ontvangen dient u ook een envelop met bubbeltjes terug te sturen. Verpak uw pakket of envelop altijd met voldoende beschermend materiaal! U bent zelf verantwoordelijk voor de staat waarin wij het product ontvangen.
2. Voeg de originele pakbon en, niet verplicht, maar wij waarderen dit wel, een brief met een omschrijving waarom u het product retour stuurt. In het geval van ruilen is de brief verplicht. Indien u wilt annuleren zet u uw rekeningnummer in de brief.
3. U kunt het product voldoende gefrankeerd opsturen naar:
Schoenartikelen.nl
t.a.v. Afdeling Ruilen & Annuleren
Dusseldorperweg 39
1906AH Limmen
Nederland

Vermeld voor de snelste verwerking ook uw ordernummer op het pakket/de envelop. Bewaar de Track & Trace code die u van de post krijgt goed. In het geval van een brief raden wij aan om aangetekend op te sturen.
Brieven en pakketten die niet aan de retourinstructies voldoen nemen wij niet in behandeling.

Vragen over uw product?
Bel ons op 072-8888636 of stuur een email naar info@schoenartikelen.nl